Rețetă de Frappuccino – 3 moduri

Timp de preparare::
15 minute

Ce poate fi mai bun într-o zi fierbinte de vară decât un frappuccino rece cu ciocolată, caramel sau vanilie și frișcă? Un frappuccino de casă, desigur! Alegeți una dintre aromele preferate, pregătiți-vă blender-ul și savurați momentul.

Ingrediente

  • 3 variante. Pentru Frappuccino cu ciocolată/Frappuccino cu caramel/Frappuccino cu vanilie:
  • 80 ml (2 capsule) L’OR Espresso Supremo / Onyx / Ristretto, în funcție de aroma dorită
  • 80 ml lapte (lapte integral, dar puteți opta pentru lapte degresat sau lapte de ovăz)
  • 1 lingură de zahăr granulat
  • 1 cană de cuburi de gheață (aproximativ 4 cuburi)
  • Frișcă pentru decorare
  • 2 linguri sirop de ciocolată (30 ml) / 2 linguri sirop de caramel (30 ml) / 100 ml înghețată de vanilie (2 - 3 linguri)

Mod de Preparare

  1. 01

    Pentru Frappuccino de ciocolată / Frappuccino cu caramel / Frappuccino cu vanilie

  2. 02

    Preparați două capsule de L'OR Espresso Supremo / L'OR Espresso Onyx / L'OR Ristretto, apoi lăsați-le la răcit în frigider.

  3. 03

    Turnați laptele și espresso-ul răcit într-un blender.

  4. 04

    Adăugați zahărul, siropul de ciocolată / siropul de caramel / înghețata de vanilie și cuburile de gheață.

  5. 05

    Fixați capacul și amestecați până la omogenizare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de secunde.

  6. 06

    Turnați frappuccino-ul într-un pahar înalt.

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.