Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.
Ce poate fi mai bun într-o zi fierbinte de vară decât un café frappé rece cu ciocolată, caramel sau vanilie și frișcă? Un café frappé de casă, desigur! Alegeți una dintre aromele preferate, pregătiți-vă blender-ul și savurați momentul.
Pentru Café Frappé de ciocolată / Café Frappé cu caramel / Café Frappé cu vanilie
Preparați două capsule de L'OR Espresso Supremo / L'OR Espresso Onyx / L'OR Ristretto, apoi lăsați-le la răcit în frigider.
Turnați laptele și espresso-ul răcit într-un blender.
Adăugați zahărul, siropul de ciocolată / siropul de caramel / înghețata de vanilie și cuburile de gheață.
Fixați capacul și amestecați până la omogenizare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de secunde.
Turnați café frappé-ul într-un pahar înalt.
Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.