Rețetă de Café Frappé – 3 moduri

Timp de preparare::
15 minute

Ce poate fi mai bun într-o zi fierbinte de vară decât un café frappé rece cu ciocolată, caramel sau vanilie și frișcă? Un café frappé de casă, desigur! Alegeți una dintre aromele preferate, pregătiți-vă blender-ul și savurați momentul.

Ingrediente

  • 3 variante. Pentru Café Frappé cu ciocolată/Café Frappé cu caramel/Café Frappé cu vanilie:
  • 80 ml (2 capsule) L’OR Espresso Supremo / Onyx / Ristretto, în funcție de aroma dorită
  • 80 ml lapte (lapte integral, dar puteți opta pentru lapte degresat sau lapte de ovăz)
  • 1 lingură de zahăr granulat
  • 1 cană de cuburi de gheață (aproximativ 4 cuburi)
  • Frișcă pentru decorare
  • 2 linguri sirop de ciocolată (30 ml) / 2 linguri sirop de caramel (30 ml) / 100 ml înghețată de vanilie (2 - 3 linguri)

Mod de Preparare

  1. 01

    Pentru Café Frappé de ciocolată / Café Frappé cu caramel / Café Frappé cu vanilie

  2. 02

    Preparați două capsule de L'OR Espresso Supremo / L'OR Espresso Onyx / L'OR Ristretto, apoi lăsați-le la răcit în frigider.

  3. 03

    Turnați laptele și espresso-ul răcit într-un blender.

  4. 04

    Adăugați zahărul, siropul de ciocolată / siropul de caramel / înghețata de vanilie și cuburile de gheață.

  5. 05

    Fixați capacul și amestecați până la omogenizare. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 30 de secunde.

  6. 06

    Turnați café frappé-ul într-un pahar înalt.

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.