Poftă de Cacao Cremoasă

Timp de preparare::
5 minute

​Pahar: cupă adâncă

Garnituri: crenguțe de mentă și fire de ardei iute.

Ingrediente

  • 8 frunze de mentă proaspătă
  • 1 shot de cafea L'OR Ristretto
  • 100 - 200 de grame de înghețată de ciocolată
  • 30 ml de cremă vegetală de nucă de cocos

Mod de Preparare

  1. 01

    Se adaugă toate ingredientele în blender.

  2. 02

    Se amestecă până la omogenizare.

  3. 03

    Se toarnă în cupă.

  4. 04

    Se ornează cu o crenguță mică de mentă și câteva fire de ardei iute

  5. 05

    Serviți și savurați!

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.