Iced Coffee cu caramel

Timp de preparare::
5 minute

Ingrediente

  • 1 pahar înalt
  • 1 linguriță
  • 2 shot-uri de L’OR Espresso Caramel sau Ciocolată refrigerate
  • 5 cuburi de gheață de dimensiuni normale
  • 150 ml lapte preferat
  • 15 ml de sirop de vanilie
  • Frișcă
  • Sirop de caramel
  • 1 vârf de sare de mare

Mod de Preparare

  1. 01

    Preparați două capsule L’OR Espresso Caramel sau Ciocolată sub formă de shot-uri de espresso, apoi puneți cafeaua în frigider timp de 10 minute.

  2. 02

    Umpleți paharul înalt cu 5 cuburi de gheață de dimensiuni normale, apoi turnați cafeaua răcită deasupra urmată de 150 ml de lapte preferat și 15 ml de sirop de vanilie. Se amestecă toate împreună.

  3. 03

    Pentru a servi, se pune în cafeaua cu gheață: frișcă, un strop de sirop de caramel și un vârf de sare.