Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.
A spus cineva cafea cu gheață? Lasă-te împrospătat de o rețetă cu cuburi de cafea înghețată L'OR ESPRESSO într-o cafea rece cu lapte de cocos. O experiență cu adevărat extraordinară de a savura cafea în zilele toride.
Cuburi de cafea înghețată
Pentru a prepara cuburile de cafea înghețată, trebuie să pregătiți 2 căni de cafea L'OR Espresso Lungo Profondo. Utilizați două capsule și asigurați-vă că preparați cafea lungo, și nu espresso.
Adăugați cafeaua, pudra de cacao și mierea sau siropul de artar într-o cană de măsurat și amestecați ingredientele cu un tel pâna la omogenizare.
Împărțiți amestecul într-una sau două forme pentru cuburi de gheață și puneți-le la congelator până îngheață complet.
.
Cafea Rece
Combinați laptele de cocos, extractul de vanilie și mierea, siropul de arțar sau zahărul de cocos într-o cratiță mică și aduceți încet amestecul la fierbere.
Lăsați amestecul să fiarbă timp de 3 până la 4 minute și scoateți cratița de pe foc. Acoperiți cratița și lăsați amestecul să se răcească timp de 10-15 minute.
Turnați amestecul într-un pahar mare și puneți-l la frigider.
Pregătiți 2 căni de cafea L'OR Espresso Ristretto 11 și lăsați-le să se răcească la temperatura camerei.
Umpleți un pahar mare cu câteva cuburi de cafea înghețată și turnați o ceașcă de Ristretto. Adăugați amestecul de lapte de cocos după gust.
Serviți paharele și bucurați-vă de cafeaua rece cu nucă de cocos. Are o aromă de vară!
Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*
*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.