Café Liégeois

Timp de preparare:
15 minute

Acest desert franțuzesc cu cafea este o combinație încântătoare de espresso intens, înghețată de vanilie, frișcă, caramel și doar o notă de gin olandez. Duceți plăcerea de a bea cafea la următorul nivel cu această rețetă de desert pe bază de cafea.

Ingrediente

  • Pentru un pahar
  • 2 capsule de L'OR Espresso (L'OR Onyx, Ristretto sau Supremo ar fi perfecte)
  • 1 cupă de înghețată de vanilie
  • 20 ml smântână de frișcă proaspătă
  • Un strop de sirop de caramel
  • Opțional: pudră de cacao sau ciocolată pentru a servi

Mod de Preparare

  1. 01

    Răciți un pahar pentru înghețată la frigider.

  2. 02

    Într-un alt pahar, adăugați siropul de caramel.

  3. 03

    Preparați 2 căni de cafea espresso după preferință, turnați-le peste siropul de caramel și amestecați.

  4. 04

    Adăugați înghețata de vanilie în paharul răcit, apoi turnați cafeaua deasupra.

  5. 05

    Bateți ușor crema și turnați-o peste desertul cu cafea, folosind partea convexă a lingurii.

  6. 06

    Adăugați un strat subțire de pudră de cacao sau bucăți mici de ciocolată pentru a face din cafeaua Liégeois un desert perfect după cină.

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.