Tonic & Coconut

Timp de preparare: :
5 minute

Pahar: pahar înalt

Decor: o coajă de lămâie spiralată

Ingrediente

  • Un shot de L’OR Splendente sau Papua Noua Guinee
  • Apă de cocos, după gust
  • Apă tonică, după gust
  • Cuburi de gheață

Mod de Preparare

  1. 01

    Taie coaja de lămâie într-o fâșie lungă, spiralată, în jurul fructului (ca și când decojești un măr). Asigură-te că tai doar coaja și nu fructul.

  2. 02

    Taie marginile acesteia cu un cuțit pentru a obține o coajă lată de 1 - 1.5 cm.

  3. 03

    Adaugă un capăt al cojii pe fundul paharului și spiraleaz-o în jurul acestuia. Umple paharul cu gheață pentru a fixa coaja de lămâie.

  4. 04

    Aranjează coaja astfel încât capătul exterior să fie pliat pe gura paharului.

  5. 05

    Adaugă shot-ul de espresso în pahar.

  6. 06

    Completează amestecul cu părți egale de apă de cocos și tonic.

  7. 07

    Servește și bucură-te de rețeta L’OR.

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.