Candied Ginger Espresso

Timp de preparare: :
5 minute

Pahar: pahar pentru whiskey

Decor: o felie subțire de ghimbir, mentă, bucăți de ciocolată neagră

 

Ingrediente

  • 1 shot de espresso L’OR Ristretto
  • 1 pahar de spumă de lapte
  • 1 cupă de înghețată de vanilie
  • 1-2 lingurițe de sirop de ghimbir
  • 1 felie subțire de ghimbir
  • 1 tabletă de ciocolată neagră
  • Puțină mentă

Mod de Preparare

  1. 01

    Razuiește tableta de ciocolată fie cu o răzătoare, fie cu un cuțit.

  2. 02

    Spumează laptele, precum în cazul unui cappuccino.

  3. 03

    Toarnă shot-ul de espresso în pahar.

  4. 04

    Pune spuma de lapte rezultată peste espresso.

  5. 05

    Adaugă o cupă de înghețată în pahar.

  6. 06

    Presară siropul de ghimbir peste înghețată, după gust.

  7. 07

    Decorează totul cu o felie subțire de ghimbir, puțină mentă și ciocolata răzuită.

  8. 08

    Servește și savurează rețeta L’OR.

Capsule din aluminiu L'OR, create pentru a se potrivi aparatului tău Nespresso®*

 

*Marcă înregistrată a unei terțe părți care nu aparține grupului JACOBS DOUWE EGBERTS.